Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Moș Nicolae le-a adus copiilor și tinerilor din Caransebeș un nou prilej de bucurie, odată cu deschiderea patinoarului artificial din Parcul Dragalina.

Zeci de copii au luat cu asalt luciul de gheață proaspăt pregătit pentru sărituri și piruete, în acordurile muzicii de dans. Și în acest an municipalitatea menține tarifele de acces pe gheață neschimbate, la același nivel din 2007. „Patinoarul e un loc de agrement și nu a fost ușor să-l redeschidem într-o vreme de criză. După calculele economice, în acest an ar fi trebuit să mărim tarifele dar până la urmă am decis ca prețurile să rămână la fel ca atunci când am deschis prima oară acest patinoar, acum 6 ani. Le doresc celor mici, părinților, bunicilor, să se bucure de gheață, de mișcare în aer liber, de întreaga zonă pe care am și iluminat-o ornamental foarte frumos.”, a declarat primarul Marcel Vela, în timp ce era asaltat de cei mai mici patinatori pentru o ședință foto.

O oră pe patinoarul din Caransebeș costă 5 lei, la fel ca și închirierea unei perechi de patine, iar pentru cei mai mici, accesul pe gheață este gratuit, în fiecare zi, între orele 10 și 12, în cazul grupurilor organizate.