Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa antrenată de Dan Alexa va întâlni sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15:00, în deplasare, formația CS Gilortul Târgu Cărbunești, în etapa a VIII-a a Ligii 3, Seria a VII-a! Chiar dacă rosso-nerii sunt lideri cu maximum de puncte, Dan Alexa a tras un semnal de alarmă la echipă la finalul jocului trecut, cel cu Voința Lupac, când Reșița s-a impus în penultima fază a meciului!

„Din păcate, noi n-am avut ritm, am jucat lent, am crezut că totul vine de la sine. Nu mi-a plăcut echipa mea, jucătorii au tratat jocul ușor și acest lucru s-a văzut în prima repriză. Am simțit o relaxare la jucători, lucru pe care eu nu pot să-l permit”, spunea Alexa la finalul disputei cu Voința Lupac.

Chiar și așa, nicio echipă nu pare că are forța în această serie să încurce Reșița în drumul pentru obținerea locului de baraj. Adversara rosso-nerilor din weekend este poziționată în a doua jumătate a clasamentului, Târgu Cărbunești este pe locul 6, cu 7 puncte acumulate în șapte etape și are cea mai slabă defensivă, cu 14 goluri primite.

În continuare, Reșița este dependentă de golurile lui Ndiaye Mediop. Atacantul senegalez marchează meci de meci, iar până în acest moment a înscris de 11 ori în 7 etape, fiind golgheterul acestei serii. Reșița a marcat în total până acum 16 goluri și a primit doar unul.

JCS-Ștefan Moraru