Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Este vorba despre inițiativa președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, concretizată printr-un amendament la bugetul pe anul viitor, votat zilele trecute!

Cu aproape toate bazele sportive din municipiu aflate în proprietate privată și într-o stare de degradare continuă, Caransebeșul va beneficia la anul de o bază sportivă acoperită. Deocamdată, nu se știe în ce zonă, spune primarul Felix Borcean, care a salutat inițiativa șefului PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

„La inițiativa președintelui PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, Caransebeșul va beneficia de o bază sportivă acoperită, care urmează să fie amplasată într-unul din cartierele Șesu-Roșu, Valea Cenchii sau Jupa, după ce vom identifica un teren adecvat. Investiția de 1 milion de lei va completa celelalte realizări ale administrației locale din anii precedenți.”, a spus primarul Felix Borcean.

Tot în 2024 ar trebui să prindă contur și construcția noului bazin acoperit din incinta ștrandului municipal, un proiect CNI de peste 20 de milioane de lei, realizat de o firmă din București.

JCS-R.M.