Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ne referim la premiile cu care AquaCaraș îi recompensează pe cei care s-au înscris la tombola organizată prin intermediul platformei digitale denumite astfel. Până pe 31 decembrie, s-au înscris în total 1128 de abonați persoane fizice, agenți economici și asociații de proprietari. 15 dintre ei vor primi premii constând în electronice, electrocasnice și vouchere!

Norocoșii sunt invitați pe 9 ianuarie, ora 10:00, la sediul AquaCaraș pentru a-și ridica premiile. Între cei 1128 de participanți, au fost 892 de participanți persoane fizice, 79 de agenți economici și 137 de asociații de proprietari. Câștigătorii au fost desemnați în urma extragerii organizate vineri la sediul societății, situat pe str. Fântânilor, nr. 1B, Reșița, locație unde aceștia sunt așteptați pentru ridicarea premiilor. Pentru cei care nu pot asigura transportul premiilor câștigate, directorul Gheorghe Filipescu promite că AquaCaraș se va ocupa de tot.

Concret, este vorba despre premii constând într-un laptop, un televizor, o mașină de spălat, un frigider și un aspirator. Acestea au fost acordate câștigătorilor abonați persoane fizice și agenți economici. Asociațiile de proprietari câștigătoare au primit vouchere de 1.000 de lei.

În urma extragerii, persoanele fizice câștigătoare sunt Vasile Moșoarcă din Reșița, str. Canalului nr. 46, Petru Mura din Caransebeș, str. Cetății nr. 60, Ciprian Florea din Reșița, str. Zorilor nr. 13A, Voichița Sălăgeanu din Reșița, str. Văliugului nr. 44 și Elena Epure din Reșița, str. Victoriei nr. 6.

Agenții economici norocoși sunt Ai-Dogan Internațional din Reșița, Mirea&Perneu din Reșița, El Plazza din Băile Herculane, Humanitas Pro Deo din Oțelu Roșu și Happy Cars din Oțelu Roșu.

Asociațiile de proprietari câștigătoare de vouchere sunt Asociația nr. 338 Al. Trandafirilor bl. 4, Asociația nr. 882 Al. Trandafirilor bl. 7, Asociația nr. 199005 C. Caransebeșului, bl. 11, Asociația nr. 437 Bd. A.I. Cuza, bl. A3 și Asociația nr. 966 Al. Zadei, bl. B3. Toate aceste asociații sunt din Reșița.

„Platforma «Aqmeter» este o aplicație care vine în sprijinul cetățenilor județului. Folosind-o, e mult mai simplu să operezi plățile la utilități de acasă sau de pe un dispozitiv mobil decât să vii la locațiile societății. Le mulțumim celor care o folosesc, felicităm participanții și câștigătorii la tombolă și încurajăm toți cetățenii județului să folosească acest serviciu!”, este mesajul directorului Gheorghe Filipescu.

JCS-Ionel Ivașcu