Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Aeroportul Internațional Timișoara şi Compania Christian Tour anunță o nouă destinație disponibilă : stațiunea Hurghada din Egipt. Zborurile spre această destinație vor fi săptămânale, în regim de curse charter, în perioada august-noiembrie 2018. Cursele vor fi operate de Christian Tour în parteneriat cu compania aeriană Blue Air, în fiecare zi de vineri, începând cu 31 august.

Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egiptul de Timișoara. La doar 3h40 de zbor, turiștii vor putea fi aproape de istoria antică a lumii, de Valea Regilor, de minunatele piramide, de Sfinx și de muzeele care păstrează comorile descoperite de-a lungul timpului pe teritoriul Egiptului Antic. Amatorii de aventuri pot face scufundări în Marea Roșie pentru a admira reciful de corali și peștii multicolori sau vor putea merge într-un safari în deșert.

„Această nouă cursă de vacanță oferă turiștilor din zona de vest a țării o destinație de vacanță pentru perioada de toamnă, când pot vizita zone istorice sau pur și simplu să se relaxeze la malul unei mări calde, chiar și după sezonul estival. În prezent, este singura cursă aeriană de vacanță care are loc în afara sezonului estival. Ne dorim ca această cursă să aibă succes și touroperatorul să o includă mai departe și în perioada de iarnă, în lunile decembrie-februarie”, a declarat directorul comercial al aeroportului Timișoara, Daniel Stamatovici.

Turiștii dornici să descopere această destinație de vacanță au la dispoziție pachete complete care încep de la 345 Euro + taxe, de persoană, pentru 7 nopți.