Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Având în vedere condițiile meteo nefavorabile, Comitetul Director al Federației Române de Handbal a analizat programul campionatelor interne și a decis reprogramarea mai multor etape, din Liga Națională, Divizia A și de la Juniori I.

Astfel, partida CS Caraș-Severin – Steaua București, din etapa a XV-a a Ligii Naționale de handbal masculin, programată inițial joi, 30 ianuarie, de la ora 17, la Sala Polivalentă din Reșița, va avea loc duminică, 2 februarie, de la ora 11. În data de 2 februarie erau programate meciurile etapei a XVI-a, care au fost astfel amânate pentru 9 februarie, când CS Caraș-Severin va juca în deplasare la Universitatea Bucovina Suceava.

Etapa a XVII-a, din 9 februarie, se reprogramează în 16 februarie, etapa a XVIII-a, din 16 februarie, va fi pe 23 februarie, iar etapa a XIX-a, din 23 februarie, se reprogramează în 2 martie. Și meciurile juniorilor I de la Liceul Teoretic Traian Vuia au fost reprogramate: întâlnirea de miercuri, 29 ianuarie, cu CS Novaci, va avea loc sâmbătă, 1 februarie, de la ora 12, la sala de sport a liceului reșițean.

2 Comments

  1. Bine ca ati pus poza cu Veselinov,sa ne amintim ca am avut pivot si nu mai avem! Si tot nu a raspuns nimeni:DE CE ? Sau nu avem dreptul sa stim ?

Adaugă comentariu