Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Volei Club Banatul Caransebeș a făcut un pas uriaș vineri seară spre prima ligă, după ce a trecut cu 3-1 de Steaua București, în meciul vedetă al primei zilei din turneul de calificare găzduit de Polivalenta din cartierul Pipirig.

Într-o atmosferă de sărbătoare, cu un public care a încurajat echipa pe toată durata partidei, elevii profesorului Craia au avut emoții doar în cel de-al doilea set, pe care l-au și cedat steliștilor, însă cu Lung, Oprișor și Lele în mare formă au reușit să treacă de principala contracandidată la câștigarea turneului.

„A fost accidentarea lui Someșan, a rămas puțin gol acolo însă băieții l-au suplinit cu brio, chiar și el a strâns din dinți și a jucat cât a putut. Steaua e o echipă care promite, cu jucători tineri, dar nu ne-au surprins”, a spus Pavel Craia.

Raul Oprișor, fost jucător al Stelei, a fost unul din cei buni jucători ai gazdelor în meciul de vineri. „Eu întotdeauna joc cu orgoliu împotriva oricui, cred că am demonstrat astăzi că suntem cea mai bună echipă de la acest turneu, mulțumim publicului că a fost alături de noi”, a precizat secundul gugulanilor, în timp ce Emil Lung, cel care a tras echipa după el prin serviciile devastatoare și atacurile foarte bine țintite, a declarat că și meciul de sâmbătă contra ploieștenilor trebuie tratat la fel de serios.

„Ploieștiul are o echipă experimentată dar noi ne bazăm pe omogenitate și sperăm să batem mâine. Publicul, extraordinar, de nota 200, i-am simțit alături de noi”, a spus și favoritul spectatorilor, Emil Lung. Emoții mari au fost și în tribună, printre cei care au trăit meciul cu pulsul la maxim numărându-se și primarul Marcel Vela.

„A fost un meci extraordinar, nu mă așteptam la atâta lume și la atâta emoție, toate acestea îmi creează o mare bucurie pentru că eforturile noastre au dat roade. Felicitări băieților noștri, felicitări și echipei Steaua, cred că vom avea o echipă care va apăra culorile Caransebeșului cu brio pe prima scenă”, a declarat Vela, la finalul partidei.

3 Comments

 1. Exceptionala organizarea, o sonorizare si un comentator perfect. In pauze spectacol cu majorete, aplauze frenetice in timpul partidelor, sala la capacitate si intrarea a fost libera.
  Organizarea, ordinea de top. Felictari D-lui Primar. Banatul este fruntea ! Sa speram ca baietii antrenati de prof Sorin Gradinaru de U Timisoara vor castiga Duminica cu Steaua.

  • dar tu sti de cand asteptam turneul acesta?numai asa se pute face aceea parcare in locul unei cladiri ridicate ilegal…

   • Dacă primăria nu ar fi câștigat procesul pentru demolarea clădirii ilegale de pe vremea lui Mura, ar fi fost o pata pentru oraș jaful ăla la câta lume a fost la meciuri. Dumnezeu a ținut cu Caransebsul si primarul asta încă o data. Si Sala Polivalenta, dacă nu făcea primăria in doua saptamâni renovarea, cât nu au făcut proprietarii de la Caromet in 20 de ani, atunci sa fi văzut rusinica…
    Dacă primarul Vela se tine si de promisiunea pentru un nou loc de joaca pentru copii, atunci Pipirigul e cel mai tare.

Adaugă comentariu