Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CS Caraş-Severin a hotărât achiziţionarea unui jucător sârb pentru postul de pivot. Conducerea clubului cărăşean a semnat în acest sens, pe o perioadă de un an şi jumătate, un contract cu Vladislav Veselinov, handbalist născut în localitatea Senta din Serbia, la data de 21 ianuarie 1982, care are o înălţime de 1.90 m şi o greutate de 104 kg.

Vladislav Veselinov a evoluat la o serie de cluburi importante din Europa, printre care Kadetten Scaffhausen din Elveţia, HC Kikinda, RK Sloga Doboj, RK Porec, Bosna Lido Osiguranje Sarajevo, Kecskemet Budapest Bank Kecskemet, RK Sarajevo, Kristianstad, Vojvodina Novi Sad.

Veselinov este câştigător al Cupei Bosniei Herţegovina în sezoanele 2004/2005, 2005/2006, cu echipa Sloga Doboj, câştigător al Supercupei şi al Cupei Naţionale a Elveţiei în sezonul 2007/2008, cu formaţia Kadetten Scaffhausen, campion al Bosniei şi Herţegovina în 2009/2010 şi câştigător al Cupei Naţionale, în acelaşi sezon alături de RK Sarajevo şi campion al Serbiei în sezonul 2012/2013 cu Vojvodina Novi Sad. Vladislav Veselinov are 63 de prezenţe internaţionale în tricoul reprezentativei Bosniei-Herţegovina, el având în afara cetăţeniei sârbe şi pe cea bosniacă şi maghiară.

Noua achiziție a formației CS Caraș-Severin a evoluat în ambele amicale cu Dinamo Pancevo, marcând de trei ori în primul meci și de șase ori în al doilea.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Vladislav este banatean, nascut la Novi Kneževac sau Noul Cnezat, o localitate foarte apropiata de granita cu Romania si de localitatea Beba Veche.

Adaugă comentariu