Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Duminică, 6 iulie, s-au încheiat la Katerini (Grecia), Campionatele Mondiale de lupte pe plajă, întreceri în care și-au disputat întâietatea cei mai buni sportivi din lume, ai momentului.

Printre competitori s-a aflat și Vlad Caraș, de la Clubul Sportiv Municipal Reșița, cel mai bun sportiv al județului Caraș-Severin în anul 2013. Cum era de așteptat, elevul antrenorului Adrian Dacica și-a apărat titlul cucerit la ediția anterioară. Mai mult, pe lângă faptul că a devenit campion mondial de juniori, la categoria 80 kg, s-a impus și la nivelul seniorilor, dar la 90 kg.

Vlad Caraș este un sportiv de mare perspectivă, care se anunță a fi un candidat serios pentru Jocurile Olimpice, în condițiile în care este încă junior, ne-a declarat Rusalin Fîc, directorul general al clubului reșițean, cea mai reprezentativă grupare sportivă a județului Caraș-Severin. Așteptăm o medalie, dacă se poate cât mai strălucitoare, și de la Andrei Franț, care participă, în această săptămână la Campionatele Mondiale de lupte libere de la Pecs, Ungaria“.

A.R.

Adaugă comentariu