Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – „Când vă programați următoarea vizită în Europa, fiți siguri că puneți România pe listă. De ce? Pentru că este o țară frumoasă, cu foarte multe de oferit, și ar fi o mare pierdere să nu o explorați”. Nu, nu este vorba de o reclamă a Ministerului Turismului de la București, ci începutul unui articol dedicat frumuseților din țara noastră de către unul dintre cele mai influente site-uri de călătorii și servicii de lux din lume, ealuxe.com.

Articolul, intitulat „20 de fotografii umitoare ce te vor face sa-ti dorești să vizitezi România”, include atracții care „îți vor tăia respirația”. Spre bucuria noastră, județul Caraș-Severin este prezentat cu două astfel de destinații, de o frumusețe uluitoare, care în ultimii ani au devenit cunoscute mai ales prin intermediul rețelelor de socializare.

Este vorba despre „Tunelul Dragostei” de pe linia ferata dintre Caransebeș-Hațeg, dar și de parcă desprinsa din povești cascadă Bigăr, ambele imortalizate superb de către fotografii români Alexandru Mahu și Petru Valentin Oprea. Pe lângă acestea, printre cele 20 de locuri de vis mai sunt incluse Munții Bucegi, Țara Bârsei, Castelul Peleș, Transfăgărășanul, Parcul Național Retezat sau Castelul Bran.

„Așa că luați un pix și asigurați-vă că treceți și România pe lista cu locurile pe care vreți să le vizitați”, își încheie cei de la ealuxe.com prezentarea celor mai frumoase 20 de destinații turistice din țara noastră.

Adaugă comentariu