Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aceasta a fost declaraţia de după amicalul susţinut la Zăvoi, cu Metalul Oţelu Roşu, una dintre fruntaşele Ligii a IV-a a de fotbal Caraş-Severin, a tehnicianului formaţiei Muncitorul Reşiţa, care evoluează în eşalonul trei al fotbalului românesc, Viorel Lolea.

„A fost primul nostru meci de pregătire, în care am întâlnit o echipă foarte ambiţioasă şi bine aşezată în teren. A fost o primă repriză echilibrată, cu ocazii de ambele părţi, în partea a doua, pe fondul căderii fizice a gazdelor, noi controlând jocul. Din păcate, suferim încă la finalizare, se vede că nu am lucrat foarte mult cu mingea. Una peste alta, a fost un test foarte util pentru noi. Veniri la echipă nu sunt, deocamdată mergem pe nucleul pe care l-am folosit şi în turul campionatului, dar sperăm, totuşi, să ne întărim cu două, trei piese“, a declarat Viorel Lolea.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Dupa laudele pe care le-am adresat la citirea articolului „Muncitorul Resita, remiza in Valea Bistrei„ iata ca sunt indignat de copierea mot-a-mot, fara rusine, a declaratiei antrenorului Viorel Lolea aparuta cu o zi inainte. Plagiatul se stie ca se iarta in Romania dar sa procedezi asemanator cu cei de la InfoCs care posteaza acelasi material de 2-6 ori pe aceeasi pagina, este de neinteles….Credeam ca va respectati cititorii!

Adaugă comentariu