Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a VII-a din play-off-ul Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a, Metalul Reșița joacă vineri, 23 mai, de la ora 17, în Valea Domanului, cu FC Olt Slatina.

Echipa reșițeană încheie vineri după-amiază seria de trei meciuri pe teren propriu, în fața unui adversar în aparență facil, FC Olt Slatina, ultima din cele șase formații angrenate în play-off. Metalul Reșița are, mai mult ca oricând, nevoie de toate cele trei puncte, mai ales că încă nu a simțit gustul victoriei în meciurile anterioare din play-off susținute în Valea Domanului. A fost înfrângere cu CSM Râmnicu Vâlcea (scor 0-2) și câte o remiză cu Gloria Bistrița (2-2) și ASA Târgu Mureș (0-0). Elevii lui Marian Pană au adus în schimb puncte din deplasare, câștigând la FC Olt (cu 1-0) și la CSU Craiova (cu 2-1).

Antrenorul formației Metalul Reșița avertizează însă în privința adversarului de vineri, fiind convins că va avea parte de un meci greu: „Am încercat să le spun băieților să nu se relaxeze. Sunt convins că vom avea un meci greu, dar la fel de bine sunt convins că îl vom câștiga. Este un meci important. Fără o victorie cu FC Olt nu ne mai putem gândi la altceva în viitor, așa că toată atenția noastră trebuie să se focalizeze pe acest joc. Am încredere în băieți că vom obține toate cele trei puncte vineri. Nu avem probleme de lot, doar mici «ciupituri» să le spun așa. Murgoci e indisponibil vreo două săptămâni, dar am găsit soluții pe partea stângă. Voi introduce în teren echipa care la momentul actual este în cea mai bună formă. Nu ne permitem să facem modificări sau experimente, pentru că n-avem voie să facem greșeli. Mă aștept la un meci greu cu FC Olt și încă nu mă gândesc la cel cu Vâlcea. Șanse de promovare ar mai fi, important este să câștigăm noi tot și apoi putem face calcule. Dacă ieșim cu două victorii, cu Olt și Vâlcea, eu zic că la meciul cu Craiova putem juca pentru promovare. Nu mai avem voie să facem pași greșiți”, a spus antrenorul Marian Pană.

Așadar, iubitorii fotbalului sunt așteptați din nou pe Stadionul „Mircea Chivu” din Valea Domanului, pentru a fi alături de fotbaliștii de la Metalul Reșița, în tentativa de a obține prima victorie din play-off pe propriul teren.

2 Comments

  1. Intr-adevar TENTATIVA, iar cu promovarea lasati-o mai moale nu va imbatati cu apa rece.

Adaugă comentariu