Caraş-Severin, Romania

GIARMATA – Millenium Giarmata – FC Caransebeş 1-2 (0-1), în etapa a XXII-a a Ligii a III-a de fotbal.Sâmbătă, 21 aprilie, în cadrul etapei cu numărul XXII a Ligii a III-a, formaţia FC Caransebeş a întâlnit în deplasare pe Millenium Giarmata. Prima fază mai importantă de poartă a şi dus la deschiderea scorului. În minutul 5, FC Caransebeş a beneficiat de o lovitură liberă de pe partea stângă, din marginea careului, pe care a executat-o Feneş, iar Timar a deviat cu capul în plasa porţii lui Nariţa.

Ca şi în debutul partidei, prima fază a părţii a doua a meciului a adus golul. În minutul 47, defensiva gugulană a greşit la o lovitură liberă de la 30 de metri, Timar deviind cu capul, în propria poartă, centrarea trimisă în careul caransebeşean. A urmat o perioadă în care s-a jucat mai mult la centrul terenului, până în minutul 68, când, după un corner bătut de oaspeţi de pe dreapta, Costin Puşcă a reluat din foarfecă centrarea lui Şandru, însă mingea s-a dus puţin alături.

Din acel moment, caransebeşenii au controlat meciul, atacând în permanenţă. În minutul 75, Mădălin Puşcă a tras violent de la 18 metri, însă Nariţa a reuşit să respingă în corner. Imediat după ce Florin Ghimbăşan a arătat cele 5 minute de prelungire, Niţă a scăpat singur spre poarta gazdelor şi a fost împins în careu de nou-intratul Bungău, „centralul“ arătând punctul cu var. A executat Suru, care l-a păcălit pe Nariţa cu o „scăriţă“, aducând astfel 3 puncte valoroase în contul echipei gugulane.

FC Caransebeş: Viciu, Firoiu, Timar, C. Puşcă, Voicu (min. 56, Şandru), Feneş (50, M. Puşcă), Suru (c), Văcărescu (65, Poenaru), Nemţescu, Staicu (81, Niţă), Bârsan; Antrenori: Romulus Ciobanu, Liviu Achim.