Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În etapa a XV-a a Ligii I de fotbal în sală, reșițenii au învins pe Dunărea Călărași cu 8-7 (4-3).

Echipa de fotbal în sală Muncitorul Reșița a debutat cu dreptul în 2015. Într-un meci din etapa a XV-a a primei ligi, elevii lui Viorel Lolea și Ion Roman au învins pe Dunărea Călărași, cu scorul de 8-7 (4-3).

Chiar dacă reșițenii au deschis scorul încă din secunda 46, desfășurarea ulterioară a primei reprize i-a ținut cu sufletul la gură pe fani. Oaspeții au egalat în minutul 8 și au preluat conducerea cu 2-1 în minutul 14, au condus apoi cu 3-2 în minutul 15, însă Muncitorul a încheiat prima parte în avantaj minim: 4-3. Iureșul gazdelor de după pauză i-a luat prin suprindere pe călărășeni, iar Muncitorul conducea în minutul 35 cu un incredibil 8-3.

Finalul însă nu a fost gestionat atât de bine de gazde și în cele cinci minute de joc rămase Dunărea a asediat poarta lui Giurcanu și s-a apropiat amenințător până la 8-7. Fluierul final a consfințit victoria meritată a echipei Muncitorul, care a urcat pe locul al VII-lea, cu 15 puncte. Au marcat: Casian Doană (de trei ori), Florin Bârcean (de două ori), Marius Demian, Vali Ilaș și Cristian Rarinca.

„A fost un joc controlat de echipa noastră, am pregătit toată săptămâna jocul știind cum joacă echipa adversă, a spus antrenorul Viorel Lolea. Una peste alta, a fost un joc bun din partea noastră, dar din păcate iar am păcătuit pe faza de apărare, poate și lipsa unui lot mai numeros de jucători s-a văzut. Am avut numai zece jucători trecuți pe foaia de arbitraj, dintre care numai un singur portar. Sunt băieți care joacă în Liga I de futsal fără niciun salariu, fără primă și merită felicitați. Mulțumim galeriei care a fost tot timpul alături de noi și acasă și în deplasare, precum și numerosului public care sper că s-a bucurat alături de noi.“

În etapa următoare, Muncitorul va juca în deplasare cu CSMS Iași, pe 2 februarie.

Adaugă comentariu