Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Venită de pe meleagurile Serbiei, îndrăgita solistă Dragana Mirkovic a făcut, miercuri, 5 iunie, o vizită la Reşiţa, unde, în cadrul unei întâlniri derulate sub cupola palatului administrativ municipal, a promis că va susţine un spectacol deosebit în cadrul Zilelor oraşului. Spectacolul va fi organizat în baza unui protocol semnat tot miercuri, la Reşiţa, aferent unui proiect transfrontalier.

Solista a participat la semnarea unui protocol de colaborare între comunităţi locale din cele două state vecine. Reprezentanţii Uniunii Sârbilor s-au arătat încântaţi de prezenţa la Reşiţa a Draganei Mirkovic, care se numără printre cele trei mari vedete ale muzicii sârbeşti, alături de Lepa Brena şi Ceca, iar primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, a întâmpinat-o cu flori, oferindu-i daruri simbolice, inclusiv o diplomă de excelenţă pentru promovarea culturii şi a relaţiilor dintre cele două state.

Solista s-a arătat încântată de primirea de care a avut parte la Reşiţa şi a spus că, înainte de a porni la drum, s-a arătat interesată de oraşul nostru, şi speră că între cele două părţi, colaborarea să nu rămână doar la nivelul cultural. De asemenea, solista a dat asigurări celor prezenţi la eveniment în legătură cu faptul că programul pe care l-a pregătit în cadrul ediţiei de anul acesta a Zilelor Reşiţei va fi încărcat de multă muzică bună şi că „nu pot să vă spun decât că veţi vedea o Dragana Mirkovic care vă va oferi inima în palmă“.

Trebuie precizat că protocolul de colaborare semnat şi parafat miercuri la Reşiţa are ca părţi municipalitatea de pe Bârzava şi Uniunea Sârbilor din România, proiectul ce va fi implementat implicând şi Lugojul şi Veliko Gradişte.

Antoniu Mocanu

4 Comments

  1. Muzica si circ. La asta esti bun. Viitorul copiilor nostri, investitiile, solutiile concrete in ce priveste protejarea locurilor de munca pentru angajatii din industrie, facilitati pentru tineri, ANL-uri, etc? Ce palaria mea o tot dai cu sarbii, noi suntem romani, ii respectam pe sarbi dar in primul rand suntem romani, Разумем , примарни брига? Un distrus, cand vezi un petec ce miroase a muiere, esti leoarca.

  2. oricum ce Sarbatori ale Resitei formidabile ne-a oferit Adi Chebutiu, nu face Stepanescu nici in 100 de ani… Va multumim, daca atunci nu am fost vrednici sa o facem, domnule Chebutiu ca ne-ati adus Phoenix (dupa aproape 40 de ani!!), Bere Gratis, Holograf, Proconsul, Banica Jr. Anda Adam, Alexandra Ungureanu cu Crush, si toti artistii grei din folclorul romanesc. Imi aduc aminte ca ati fost la un pas intr-un an sa ne aduceti Bajaga i Instruktorj dar pan la urma ati cazut cu Banica Jr. Erau faini si croatii. si…Evident Ceca este cea mai importanta si iubita artista a Serbiei. Ca sa nu mai vorbim de comparatia cu halca asta de carne shtantzata Dragana.

  3. vand transformatoare. astept provincia. Reply

    vrea chebutiu sa candideze la primarie si a trimis postacii sa-i pregateasca terenul dupa modelul filipescu? mai bine sa se uite la stiri ca poate urmeaza el modelul gigi becali.

  4. Ciuca Claudiu Reply

    De ce sunt obligat eu sa ascult doar manele in orasul asta? Doamne ce trista a devenit Resita , a scazut IQ ul mult sub medie! Multumesc!

Adaugă comentariu