Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Chiar dacă nu a reușit să obțină președinția Consiliului Județean, liderul PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a primit un vot de încredere din partea conducerii centrale a partidului

Biroul Politic Naţional al PNL l-a votat luni, la București, pe Marcel Vela ca președinte unic al filialei cărășene, urmând ca celălalt copreședinte de până acum al PNL Caraș-Severin, deputatul Valeria Schelean, să devină prim-vicepreședinte coordonator al organizației. Decizia a fost luată în intenția de a se grăbi procesul de fuziune la nivelul organizaţiilor judeţene, pe care liberalii speră să-l finalizeze săptămâna viitoare. La recentele alegeri locale, PNL Caraș-Severin a câștigat 5 din cele 8 municipii și orașe din Caraș-Severin, dar și 17 comune din județ, însă nu a reușit să obțină și Consiliul Județean, preluat de o majoritate PSD-PMP-UNPR.

1 Comment

  1. Degeaba…astea sunt mici artificii la care recurge Vela. Steaua lui politica a apus si urmeaza sa se stinga total la brutarie, acolo unde ii este locul. L-a pierdut vanitatea fara margini, ipocrizia, incompetenta mascata de cuvinte mari si spiritul sau razbunator. Peste 6 luni vom fi si uitat ca acest individ a existat. Timpurile se schimba si necesita altfel de oameni. Bravo Felix Borcean si bravo Silviu Hurduzeu. Luati aminte sa nu deveniti Vela si Mocioalca si luptati-va pentru interesele reale ale comunitatilor pe care le reprezentati. Faceti-ne sa ne simtim mandri!

Adaugă comentariu