Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deputatul PNL de Caraş-Severin, Valeria Schelean, a remis redacţiei un comunicat de presă în care specifică faptul că „PSD tocmai a sacrificat România pentru Victor Ponta“.

„Am asistat la o mineriadă parlamentară… Votul plenului Camerei Deputaților de neîncuviințare a începerii urmăririi penale față de Victor Ponta pentru fapte de corupție săvârșite în timpul mandatului de prim-ministru, reprezintă cea mai puternică dovadă că PSD este dispus să sacrifice România doar pentru a-l păstra pe Ponta la guvern și partidul la putere. Gestul de astăzi este incompatibil cu statutul de țară europeană, de stat de drept, de membru al Uniunii Europene, și este departe de orice standarde politice civilizate. Pentru că nu se pot ridica la înălțimea unui comportament matur și responsabil, PSD și garda pretoriană a lui Ponta din Camera Deputaților sunt dispuși să arunce totul în aer și să renunțe la orice limite, de frica pușcăriei. După votul de astăzi vreau să-l întreb pe Victor Ponta dacă este mândru că este român? Pentru că românii nu sunt sub nicio formă mândri că sunt conaționali cu el. Vreau să fac un apel ferm către toți colegii deputați ca măcar vineri, în ajunul comemorării a 25 de ani de zile de la mineriada din 1990, să spele obrazul acestei țări și să voteze moțiunea de cenzură a PNL. Este minimumul pe care îl pot face, ca niște bărbați de stat adevărați care vor și pot să-și arate independența politică!“, se mai aminteşte în comunicatul deputatului Valeria Schelean.

3 Comments

  1. Chestia asta cu sacrificiul lasati-o doamna….chiar Dvs?
    Care, vorba ceea….v-ati sacrificati cu cei mai PeNaLi soti ?
    Nu va jucati cu ulciorul doamna ca s-ar putea sa va strice frumoasa Dvs vedere catre …eternitate!

  2. ” Cine-i fara de pacat sa arunce primul cu piatra” Cine dracului este acest mesia feminin si ce dracului a facut ea pana a ajunge deputat in afara de a colectiona barbati cu ajutorul carora a ajuns pe aceste culmi inalte, nevisate de ea acum cativa ani. Ce a realizat pentru judetul pe care-l reprezinta???? Ce a facut pentru alegatorii ei nu mai intreb, pentru ca acestia sunt sublimi si lipsesc cu desavarsire, alegerea ei fiind datorata „ilustrului” ei sef, frunzaverde pe care acum il critica, dar nu are nimic ca daca, AM ZIS DACA, DNA-ul isi va face treaba judetul nostru ar ramane fara politicieni.

  3. Revin la ceea ce am spus de mai multe ori dar duduia (ca nu o poti numi doamna) nu a remarcat: este o vaca proasta si nesimtita care saptamanal isi aduce contributia la marea desavarsire a maretului partid, dupa principiul ” SI NOI VREM LA PUTERE ” si sa-i spun respectivei o veste recenta: Romania si Cehia au avut ceea mai mare crestere economica din UE, voi PDL – ul ce ati facut pt tara asta, in afara de ceea ce se stie din vremea lui Boc si Basescu, stai linistita ca lumea nu este asa de proasta si nu uita tot raul facut de voi, „din dragoste si pt binele poporului roman”.

Adaugă comentariu