Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Sâmbătă, 12 septembrie, ora 11.00, Metalul Reșița – F.C. Brașov în Liga a II-a de fotbal.

Când fotbalul reșițean a revenit în eșalonul doi românesc, iubitorii sportului rege sperau că, în sfârșit, vor avea parte de o echipă de care să se apropie, să revină cu plăcere în Valea Domanului, să asiste la un fotbal de calitate. Nostalgicii visau chiar la promovarea în Liga I. Însă încet, încet, euforia avea să se transforme în tristețe şi dezamăgire, iar în prezent, datorită unor breșe în relațiile dintre omul de afaceri Cătălin Rufă și administrația locală, domnește o stare de neliniște şi dezordine, echipa scăldându-se în mediocritate. Dovadă sunt lotul de jucători restrâns și rezultatele mai mult decât modeste din campionat și din Cupa României.

Sigur, cu argumentele de mai sus, era oarecum firesc să se meargă pe menajarea unora din fotbaliști în meciul de cupă de la U.T.A. Bătrâna Doamnă. Dar să decizi ca Metalul să fie reprezentat de o echipă de juniori, care s-a întors acasă cu nouă goluri încasate, și fără să le asiguri măcar o masă, este totuși prea mult. Altfel spus, este un nou semnal de alarmă, care ar trebui să le dea de gândit celor care și-au asumat responsabilitatea să conducă echipa în Liga a II-a de fotbal.

Să sperăm că în meciul de sâmbătă, 12 septembrie, cu F.C. Brașov, Metalul Reșița va fi ceva mai tare, iar gruparea din Valea Domanului va evolua altfel și va obține primele puncte în campionat, pentru că ultima poziție din clasament este una cel puțin jenantă.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    „Breşă” – nu, corect PRĂPASTIE, „Vale tristă” – nu, corect VALE A PLÂNGERII, „Firesc, la Arad, în meciul de Cupă s-a mers cu o echipă de juniori” – nu, corect NEFIRESC, Metalul, dacă i-ai plagiat numele, a câştigat o cupă….

    • resitenii isi merita soarta,vin la meci 100 sau 150 de spectatori,doar la meciurile cu Timisoara sau Caransebes vin mai multi,acesta este un semn ca resitenii iubesc fotbalul mai putin decat hanbalul..!!! se arunca pisica morta numai in ograda lui Rufa dar si resitenii au o mare parte din vina….

Adaugă comentariu