Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Agenţiile de turism cărăşene vând acum pachete de vacanţă la preţuri atractive, prin programul „Litoralul pentru toţi”.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism au lansat ediţiei de toamnă a programului „Litoralul pentru toţi”.

Tarifele sunt pentru toate buzunarele, fiind asemănătoare celor din ediţia mai – iunie 2013 a programului, pentru un sejur de şase nopţi, la un hotel de o stea, fără mic dejun, preţul fiind de 205 lei de persoană, în timp ce tariful pentru un hotel de două stele, fără mic dejun, este de 235 de lei/persoană, iar la un hotel de trei stele ajunge la 265 de lei/persoană.

Turiştii care optează pentru varianta cu mic dejun, vor plăti ceva mai mult, între 315 lei la hotel de două stele, şi 605 lei dacă optează pentru cazare într-o unitate de cinci stele. „Se vând foarte bine sejururile pe acest program, care, trebuie să recunoaştem, are preţuri extrem de mici. Dacă şi vremea ţine cu cei care ajun în această perioadă pe litoral, atunci sejurul nu poate fi decât unul reuşit. Cele mai bine vândute staţiuni de pe litoral din această vară au fost Mamaia şi Eforie Nord. Se menţine acelaşi trend şi pentru finalul de sezon, căci, până acum, am avut cereri tot pentru aceste două staţiuni. Dacă Mamaia este aleasă pentru distracţie, Eforie Nord, pentru bazele de tratament”, ne-a declarat Daniel Laţcu Afilon, directorul unei agenţii de turism din centrul municipiului Reşiţa.

La fel ca şi la ediţia precedentă a programului „Litoralul pentru toţi”, turiştii cu pretenţii au la dispoziţie unităţi de cazare ce oferă servicii în sistem „all inclusive”, prin care sunt asigurate toate cele trei mese, servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. În acest caz, tarifele pornesc de la 765 de lei, pentru un sejur de cinci nopţi la un hotel de trei stele, şi ajung la 875 de lei pentru patru stele. Cei care aleg să îşi petreacă vacanţa la un hotel de cinci stele, „all inclusive”, trebuie să plătească 985 de lei de persoană. Programul „Litoralul pentru toţi” se încheie la finele lunii septembrie.

Roxana Bălan Nafiru

Adaugă comentariu