Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Într-un comunicat trimis redacţiei, USR cere consilierilor locali reşiţeni să explice de ce nu au votat pentru cumpărarea depoului de tramvaie.

„Filiala locală a USR Reșița solicită respectuos consilierilor PSD Reșița ca în zilele următoare să prezinte public argumentația conform căreia au votat împotriva proiectului de achiziție a Depoului de tramvaie, punând astfel în pericol un proiect european în valoare de 25 milioane euro. Subliniem că toți reșițenii, indiferent de votul pe care l-au dat de-a lungul timpului, își doresc un oraș curat, civilizat și prosper. Aceste deziderate ale cetățenilor urbei transced apartenența politică a celor aleși prin vot democratic să le decidă viitorul. Salutăm o dezbatere între factorii decidenți și orice încercare de soluționare a impasului în care se află întreaga societate reșițeană, singura care are de pierdut dacă acest proiect de anvergură nu se va aproba“, se arată în comunicat.

2 Comments

  1. Domnilor, treziti-va, e ceasul al douasprezecelea! Dati-va mana pentru Resita, orasul ajuns mai rau decat un sat civilizat! Daca nu intelegeti ca treaba voastra e sa dezvoltati /sa gospodariti orasul, sau daca nu puteti mai mult, plecati, nu ne mai faceti de rusinea tarii!
    Banii europeni nu vin fara efort, fara proiecte votate, in cunostinta de cauza!

  2. Eu zic ca trebuie adus „STERPELESCU”pentru a negocia, ca doar el stie cel mai bine!!!
    Sa vina Sterpelescu sa ceara 10% si, probabil consilierii PSD, vor vota orice, ca banii vor fi, pentru ei!!!

Adaugă comentariu