Caraş-Severin, Romania

MEHADIA – Trei cetăţeni bulgari au dat dovadă de o ambiţie ieşită din comun. Ei au urmărit o maşină din ţara de la sudul Dunării până în Mehadia, unde au furat din ea o servietă.

În data de 24 noiembrie, poliţişti din Băile Herculane au fost sesizaţi că, dintr-o autoutilitară cu numere de Bulgaria, pe raza localităţii Mehadia, a fost sustrasă o servietă de către două persoane care au plecat cu un autoturism marca BMW pe DN 6 spre Caransebeş. Autoturismul a fost depistat în trafic pe raza localităţii Armeniş, iar în urma legitimării s-a stabilit că acesta era condus de Petrov A., de 41 ani, avându-i ca pasageri pe Ivanov G. , de 43 ani şi Andonov Y., de 37 ani, toţi de naţionalitate bulgară.

În urma percheziţiilor efectuate asupra persoanelor şi autoturismului au fost găsite mai multe bunuri şi sume de bani, autorii susţinând că servieta pe care au sustras-o din autoutilitară au aruncat-o în zona intersecţiei DN 6 cu DN 57B. Autorii furtului au urmărit „ţinta” de pe teritoriul Bulgariei, iar pe raza localităţii Mehadia au tăiat două cauciucuri ale maşinii, şi, în timp ce şoferul schimba roţile, profitând de neatenţia acestuia, au sustras servieta. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă comentariu