Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Într-un meci din etapa a X-a (prima din retur) a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Universitatea Reșița a învins marți după-amiază, pe teren propriu, pe CSS 2 Baia Mare, cu scorul de 35-26 (14-11).

Având în față o echipă arțăgoasă, alcătuită numai din junioare I, elevele antrenorului Cristian Busuioc s-au folosit de experiența acumulată și au obținut a șasea victorie din acest sezon, ocupând în prezent locul 5 în clasament, cu 18 puncte.

Greșelile tehnice au fost remediate pe parcursul meciului, iar paradele portarului Delia Roman și contraatacurile rapide au făcut diferența. Lotul echipei reșițene în meciul cu CSS 2 Baia Mare: Delia Roman, Andra Ioța – Adriana Voina (11 goluri), Alexandra Dinu (8), Alexandra Mihai (6), Claudia Stanciuc (4), Beatrice Kovari (2), Lorena Mocodean (1), Andrada Stamin (1), Claudia Baldovin (1), Gianina Iung (1), Kinga Fazakaș, Alina Cristea, Iasmina Roșian, Cătălina Dumitrescu, Alexandra Popescu.

Duminică, 1 februarie, cu începere de la ora 11, Universitatea Reșița va juca la Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava cu CS Timișoara, în cadrul etapei a XI-a.

Adaugă comentariu