Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În etapa a XXIV-a a Campionatului Diviziei A de handbal feminin, Universitatea Reșița a întâlnit, în Sala Polivalentă, pe HC Alba Sebeș.

Urmau să-și dispute întâietatea ocupantele locurilor șase, respectiv zece, cu o diferență de opt puncte între acestea. Ceea ce s-a confirmat și în teren. Pentru că elevele antrenorilor Cristian Busuioc și Liviu Viașu, toate junioare, le-au rezistat partenerelor de întrecere doar 40 de minute.

Astfel că, după o primă repriză oarecum echilibrată, odată cu scurgerea timpului, HC Alba Sebeș s-a detașat tot mai mult pe tabela de marcaj, ajungând la un avantaj de zece goluri. Diferență care a fost stabilită și la finalul partidei, scor 30-40.

„Am întâlnit o echipă mult mai experimentată, alcătuită numai din senioare, a precizat prof. Cristian Busuioc, după joc. În condițiile în care ne-au lipsit singurele noastre sportive care au trecut de vârsta junioratului. Este vorba despre Laura Roiban, Geanina Ion și de una dintre portărițe, Ioana Stănculescu. Practic, ne-au lipsit cele mai experimentate jucătoare. În aceste condiții, am rezistat doar o repriză. Drept urmare ne-a fost greu. Și trebuie să tragem concluziile ce se impun. Regretul nostru este că nu am reușit să fructificăm momentele bune ale jocului, nici atunci când am avut superioritate numerică. Dimpotrivă, am primit multe goluri pe contraatac, pe fondul unor greșeli individuale. Una peste alta, trebuie să mergem înainte. Mai sunt două etape din acest sezon. Suntem deja cu gândul la turneul de junioare II, care se apropie, și la turneul semifinal, unde sperăm să ne prezentăm bine și să accedem în cel final“.

Universitatea Reşiţa: Maria Popescu, Andra Ioța, Sunița Mihai (9 goluri), Elena Voina (8), Beatrice Kovari (4), Alexandra Dinu (3), Iasmina Kosian (2), Rebecca Pecoli (1), Lorena Mocodean (1), Lavinia Grozuța, Mădălina Dragoș, Codruța Buda, Laura Dumitrescu, Maria Pîrcioagă.

Adaugă comentariu