Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. La capătul Semmeringului bănăţean şi acolo unde începe drumul spre Cascada Bigăr se află restaurantul care te binedispune şi îţi dă energie să mergi mai departe!


De la 1 august, miile de turişti care vin în judeţul nostru au o locaţie în care se pot opri pentru câteva momente deosebite, acele clipe în care pot împleti bucuria relaxării cu frumuseţea locurilor. În centrul oraşului Anina, în locaţia cunoscută de toată lumea ca Universalul vechi, se află un local aparte şi spunem aparte pentru că totul este deosebit: de la mobilier la modul de servire, iar detaliile fac diferenţa.

Toţi turiştii care coboară din trenul ce vine dinspre Oraviţa, pe frumosul traseu al vestitului Semmering bănăţean, şi toţi cei care sunt în trecere spre Cascada Bigăr, Cheile Nerei sau Băile Herculane se pot opri să savureze o cafea, o băutură răcoritoare, o mâncare caldă sau o prăjitură la UNICORN FARMEC, toate garnisite cu linişte şi zâmbetul cald al celor care vă întâmpină acolo.

Mergeţi la UNICORN FARMEC, în centrul Aninei, fie numai şi pentru faptul că, uneori, avem ocazia să evadăm din realitate pentru a face paşi prin basm! Mai multe detalii AICI.

Adaugă comentariu