Caraş-Severin, Romania

CICLOVA ROMÂNĂ – Devine realitate parcul din centrul comunei, pe care primarul îl are în vedere din 1992.

Nu s-a putut până acum deoarece două clădiri vechi de 200 de ani se aflau pe suprafaţa pe care în prezent parcul este în lucru. În una dintre vechile clădiri îşi desfăşurau activitatea două clase de elevi, în cealaltă funcţiona dispensarul medical. Cum însă au fost terminate o şcoală nouă şi un dispensar nou, vechile clădiri au fost demolate, creându-se practic suprafaţa pentru parc. „Sperăm ca parcul să fie gata până la sfârșitul lunii august și să devină un spaţiu de relaxare pentru consăteni”, ne-a declarat primarul Gheorghe Percea. Potrivit acestuia, în parc vor fi alei, spaţii verzi, arbuşti, bănci şi o fântână arteziană. Investiţia se ridică la 100.000 de lei şi este derulată de primărie din fonduri proprii.

Din aceeaşi sursă, am aflat că s-a aprobat constituirea Grupului de Acţiune Locală „Călugăra” care, în total, va cuprinde 19 comune. Pe lângă Ciclova Română, din grup fac parte Pojejena şi Socol, alături de patru comune din Valea Almăjului şi comune din Valea Caraşului. Se pare că, în prima fază, fiecare comună va primi 50.000 de euro, fonduri europene. „Cu aceşti bani, cred că vom derula lucrări la stadionul de fotbal. Acesta a fost amenajat acum 30 de ani şi de-atunci nu s-a mai făcut nimic. Deja am discutat cu oameni de sport pentru a demara un proiect pe care să-l avem pregătit atunci când vor veni banii”, a încheiat primarul.

3 Comments

 1. El viseaza parc si teren de fotbal , dar cred ca merge cu elicopterul , drumul din oravita catre ciclova inclusiv in sat e distrus total dar pe primar nu il intereseaza , poate nu se simnte asa de rau din duster , zice ca nu s-a facut nimic la stadion de 30 de ani dar uita ca e primar de peste 20 de ani, comuna are potential dar primarul e praf . Sa faca drumul si dupa sa viseze parcuri ( apropo a fost un mic loc de joaca pentru copii , care acum e in paragina , daca nu e in stare sa aibe grija de 100 mp patrati cum vrea sa aiba grija de un parca adevarat ? ).

  • Acel stadion a fost ingradit complet ,cu dusuri si vestiar in mandatul lui sau furat toate se stie cine dar nu sau luat măsuri .
   De ce cei de la social care cred ca sunt vreo 30 de persoane nu au iesit sa curețe iarba de pe margine drumului si spini care iți intra in masina daca ai geam deschis.
   Primarul absoarbe potentialul comunei in favoarea lui.

 2. Praf in oki domnule primar. La fel ați facut o postare pe una din rețelele de socializare inainte de alegeri in care ați spus ca va cereți scuze dar dupa alegerile locale, din data de 6 iunie o sa fie comuna foarte ravasita deoarece începeți marea asfaltare si canalizare bla bla bla. Pentru uni care nu stiu ce este in Ciclova da frumos discursul d-voastra.
  100000 daca se investeau in Căminul Cultural era poate o cladire cat de cat reabilitată , si nu ne era rusine sa organizam poate cateva evenimente locale.
  Minciuni peste minciuni.

Adaugă comentariu