Caraş-Severin, Romania

Un cititor al Jurnal de Caraş-Severin ne-a trimis o serie de fotografii în care a subliniat felul în care se prezintă drumul proaspăt renovat de la Cuptoare-Slatina.

„E aproape de inaugurare, însă lucrările sunt făcute tipic românește. Sunt ziduri de sprijin/guri de colectare a apei, plăci de ciment din canal sparte, asfalt cu găuri… câteva din problemele apărute după nici un an de la construcție. Un semnal de alarmă pentru persoanele responsabile cu recepția lucrărilor“, ne scrie cititorul.

Dacă aţi surprins ceva inedit, puteţi să ne trimiteţi fotografiile pe una dintre adresele de mail redactie.caon@informmedia.ro sau jurnaldecaras@nvwmedia.ro, iar noi le vom publica atât pe Caon cât şi în Jurnal de Caraş-Severin.

2 Comments

  1. Mda…o CAPODOPERA ROMANEASCA…adica vai de mama noastra cu asa lucrari…mai bine il faceau din LUT, cam tot atata tinea!!!! Si costurile ar fi fost foaaarte modeste (dar dispareau COMISIOANELE nu???)

  2. Problema e simpla, compozitia betonului gata facut de la o firma din Resita(S_ _ _ _a) care are niste autobetoniere frumoase mov, care au carat toata vara beton pentru sant si pentru acele ziduri e sustinere.

Adaugă comentariu