Caraş-Severin, Romania

JUPA – Luni dimineaţa, în jurul orei 7.30, pe raza localității Jupa a avut loc un accident, în urma căruia un copil a decedat.

Grav accident de circulație ieri dimineață la Jupa. Un copil de 8 ani și-a pierdut viața iar fratele acestuia, mai mic cu un an, a ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un autocar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30 și a fost anunțat imediat prin numărul unic de urgenţă 112, la fața locului deplasându-se mai multe echipaje ale Ambulanței, care i-au transportat pe cei doi copii la Spitalul din Caransebeș. Potrivit martorilor, autoturismul în care se aflau cei doi copii, condus de un bărbat de 54 ani, și un autocar, condus de un bărbat de 37 ani, se deplasau pe aceeași direcție dinspre Lugoj spre Caransebeș.

La un moment dat, șoferul autoturismului a semnalizat dreapta, a încetinit însă a virat brusc stânga, moment în care a fost lovit de autocarul care circula în spatele său. Impactul a fost deosebit de violent, mașina fiind răsturnată și proiectată pe marginea șoselei. Din păcate, unul din cei doi copii nu a mai putut fi salvat, în ciuda eforturilor medicilor.

Conducătorul autocarului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, iar șoferului autoturismului i-a fost recoltată o probă biologică.

Adaugă comentariu