Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri este ultima zi în care se mai pot face înscrieri în cadrul forului universitar reşiţean.Cea de-a doua etapă a sesiunii de toamnă a înscrierii la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa se încheie vineri, 30 septembrie. În cadrul ultimei proceduri de ocupare a locurilor rămase au mai fost disponibile 30 de locuri bugetate şi 541 cu taxă pentru domeniile de licenţă, respectiv 53 de locuri cu taxă pentru cei care doresc să urmeze un masterat la Reşiţa.

Admiterea se realizează pe baza dosarelor depuse de candidaţi, care trebuie să achite o taxă de 100 de lei. Taxele de şcolarizare sunt de 1.800 de lei pentru ciclul de licenţă, la zi, respectiv 1.900 de lei pentru cei care au ales forma de învăţământ la distanţă, 2.100 de lei pentru cei care urmează un masterat, respectiv 2.700 de lei pentru doctorat.

Toate taxele de şcolarizare pot fi achitate în trei rate, excepţie făcând doctoratul, în cazul căruia plata taxei se poate face în două rate. Detalii suplimentare legate de înscriere, documentele necesare sau de locurile disponibile pot fi obţinute la tel. 0255/218.169.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu