Caraş-Severin, Romania

Ca în fiecare an, universitatea reşiţeană organizează pentru ei cursul festiv, eveniment menit să marcheze anii de studiu. După cursul festiv susţinut de studenţii de la Administraţie publică şi Asistenţă socială a venit şi rândul viitorilor absolvenţi ai Facultăţii de Inginerie.

Astfel, studenţii de la Tehnologia Construcţiilor de Maşini, Ingineria Sudării, Ingineria Prelucrării Lemnului, Ingineria Procesării Materialelor, Electromecanică, Inginerie Economică în Domeniul Mecanic, Inginerie Economică în Domeniul Electric şi Informatică Industrială s-au reunit alături de profesori, părinţi, rude şi prieteni, în „Aula Magna“ a Universităţii, pentru a celebra încheierea uneia din cele mai frumoase perioade din viaţa lor… etapa studenţiei.

Ca şi colegii lor de la Ştiinţe economice, viitorii ingineri au planuri mari pentru viitor, speranţe şi încredere. „Sunt angajat în domeniul învăţământului şi doresc să-mi continui studiile şi să mă înscriu la masterat. Consider că această facultate mă va ajuta să urc pe o treaptă superioară la locul de muncă“, ne-a mărturisit Florin Greşea, student la TCM.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu