Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi – şi nu doar pentru ei – îşi deschide porţile vineri, la ora 9.00, în sala Campus Cafe a Universităţii „Eftimie Murgu“ din Reşiţa. Evenimentul oferă şanse de angajare atât pentru absolvenţi, cât şi pentru alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent de vârstă sau calificare.

„Până la această dată, agenţii economici contactaţi au anunţat că vor oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă ce vor participa la Bursă locuri de muncă în 37 de meserii şi specializări, cele mai multe fiind în meseriile de lăcătuş mecanic, electrician, sudor, asistent relaţii publice, frezor universal, strungar universal, bobinator, lucrător comercial, maşinist pod rulant, ospătar, tranşator carne, agent asigurări, mecanic auto, strungar CNC, dar şi locuri de muncă de bucătar, barman, cameristă, contabil, femeie de serviciu. Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite locuri de muncă de inginer electromecanic, inginer automatist, inginer mecanic, proiectant inginer şi economist, iar pentru persoanele fără studii sunt oferite locuri de muncă de muncitor necalificat, manipulant marfă şi încărcător-descărcător“.

Participarea la bursă este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru cei care-şi caută un loc de muncă. Mai mult, angajatorii care au posturi disponibile pot participa la bursă chiar dacă nu şi-au înregistrat anterior oferta de locuri vacante.

A.M.