Caraş-Severin, Romania

Echipa masculină de handbal UCM HC Caraş-Severin va susţine sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 13, în Sala Polivalentă, partida revanşă din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Cupelor.

HCM joacă acasă calificarea

HCM va reîntâlni, de această dată pe propriul teren, puternica formaţie Vardar PRO Skopje, din Macedonia. Reamintim, în tur elevii antrenorului Gligore Czari au cedat cu 22-28 (9-14). Aşadar, o diferenţă de şase goluri care nu este chiar mică, însă nici foarte greu de remontat pentru handbaliştii de la UCM. După cum se ştie, în Macedonia nu s-a putut conta pe doi dintre jucătorii de bază, Pârâianu şi Grozăvescu, ultimul, din păcate, urmând să lipsească şi la partida de sâmbătă, urmare a unei entorse „urâte“. Pe de altă parte, aşa după cum ne-a informat antrenorul lui HCM, Gligore Czari, la revenirea acasă, diferenţa a mai fost făcută, în opinia sa, şi de unele decizii controversate ale arbitrilor.

Pârâianu va juca pentru HCM

Plecând de la aceste considerente, la Reşiţa datelor confruntării vor fi altele. Va reintra Eremia Pârâianu, prezenţa sa în teren având o mare importanţă, ca atitudine şi eficacitate, iar în tribune se va crea, suntem convinşi o atmosferă incandescentă care să-i poarte pe băieţi spre mult dorita calificare în semifinalele Cupei Cupelor. Ceea ce ar fi o performanţă extraordinară, în condiţiile în care HCM a trecut prin momente critice, deja cunoscute de iubitorii handbalul. Şi, al treilea argument, în opinia noastră, îl reprezintă faptul că tehnicianul reşiţean a avut şi are posibilitatea să pregătească jocul de pe altă poziţie, după disputa de la Skopje.

HCM, pregătită să lupte

„Suntem hotărâţi să facem un joc bun, ne-a declarat antrenorul Gligore Czari. Suntem pregătiţi pentru aceasta. Chiar dacă ne mai confruntăm cu unele probleme de sănătate. Băieţii vor strânge din dinţi, cum au făcut-o şi până acuma, şi îşi doresc să arate că atunci când pui şi suflet, şi ei au pus mult suflet în ultima perioadă, poţi să mergi mai departe. Sperăm să ne ajute şi şansa. Aşteptăm ca suporterii noştri consecvenţi să ne fie din nou alături, pentru că avem mare nevoie de public“.

Marius Moraru

Adaugă comentariu