Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sala de sport a Școlii Gimnaziale Nr. 6 a fost, sâmbătă, 15 iunie, gazda întrecerilor ediției a V-a a Cupei Ateneu la tenis de masă. La competiție au participat jucători din Timișoara, Petrila, Arad, Lugoj, Alba Iulia, Oravița și Reșița.

În final, trofeul a fost adjudecat de Nicolae Pîrvu, de la Ateneu Reșița, urmat de Aurel Crișanov (C.S. Timișoara), și de Nicușor Franț (TT Memory Reșița), acesta din urmă fiind, până nu demult, component al echipei Ateneu, formație care evoluează în Superliga Națională.

Organizatorul turneului a fost Clubul Sportiv Ateneu Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin, al Primăriei Reșița și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret.

„Ne-am fi așteptat la o participare mult mai numeroasă, ne-a precizat Nicolae Pîrvu, președintele executiv al clubului organizator. Dar, având în vedere faptul că turneul a fost unul amical, oficialii grupărilor din partea de vest a țării au preferat să-și gospodărească banii, datorită problemele financiare“.

Marius Moraru

Adaugă comentariu