Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Cătălin Zgârță și Alexandru Chicin au ratat, la mustață, podiumul de premiere.

Programată inițial la finele acestei săptămâni, ediția 2014 a „Festivalului Judoului Românesc“ întrecere internațională tradițională a avut loc în zilele de 13 și 14 decembrie a.c., la București. O mutare inspirată a organizatorilor, pentru a se evita sărbătorile, astfel că la competiție au participat aproape 800 de sportivi, din Serbia, Republica Moldova, Portugalia și România.

La start s-au prezentat și trei judoka din Caraș-Severin, doi de la Muncitorul Reșița și unul de la Energetica din Caransebeș. Din păcate, niciunul nu a reușit să urce pe podiumul de premiere, dar antrenorii lor, chiar dacă nu au putut să-i însoțească, s-au declarat mulțumiți de evoluțiile avute de aceștia. S-au remarcat, în mod special, Cătălin Zgârță (Muncitorul) și Alexandru Chicin (Energetica), care au pierdut meciurile pentru treapta a treia a podiumului de premiere, la categoriile 55 kg U 18, respectiv 46 kg U16. În timp ce Vlad Ciobanu (Muncitorul) a pierdut în turul doi al categoriei 73 kg U18 și apoi și în recalificări.

„Cei trei sportivi au fost însoțiți de Marius Doda, arbitru național, un prieten și colaborator al cluburilor noastre, a precizat antrenorul Dan Păștean (Muncitorul). La sfârșitul săptămânii recent încheiate am avut trei acțiuni, și nu aveam cum să ajungem și la București. Oricum, băieții s-au comportat bine și a fost un test util pentru ei“.

Adaugă comentariu