Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa reşiţeană de handbal a învins pe CS Şcolar Craiova cu scorul de 50-25 (23-12).

În etapa a şaptea a Campionatului Naţional de Handbal al Juniorilor I, Seria E, formaţia Liceului Teoretic Traian Vuia din Reşiţa a învins pe CSŞ Craiova cu 50-25 (23-12). A fost o victorie facilă a handbaliştilor reşiţeni, care sunt lideri neînvinşi în această serie, având în prezent 21 de puncte. Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa este dintre numele reprezentative în handbalul juvenil românesc şi îşi respectă blazonul şi în acest an. O confirmă şi echipa de juniori I, completată în acest sezon şi cu câţiva juniori II, ceea ce face din gruparea reşiţeană una invincibilă în acest moment.

Până acum, reşiţenii sunt în grafic şi sunt în cărţi pentru calificarea în primul turneu semifinal, poate chiar de pe primul loc al clasamentului. Misiunea din meciul cu CSŞ Craiova, din etapa a şaptea, a fost una foarte uşoară, din start văzându-se diferenţa de valoare dintre cele două formaţii.

Traian Vuia Reşiţa: Ovidiu Dumitru, Marius Băniţă – Raul Heimbach (14 goluri), Răzvan Daia (11), Raul Puia (8), Marius Drăgănescu (5), Sebastian Czari (4), Sebastian Crăc (3), Samuel Tiuc (2), Darko Cizmaş (1), Flavius Bejan (1), Ştefan Drăgan (1), Alexandru Buzilă, Elian Apostol, Eduard Belchite, Darius Târbăţ.

Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa ocupă primul loc în clasamentul Seriei E, cu 21 de puncte, şi se pregăteşte pentru derby-ul cu LPS Târgu Jiu, programat miercuri, 11 decembrie, în oraşul lui Brâncuşi, în etapa a opta a competiţiei. Va fi ultimul meci din acest an pentru reşiţeni, întrucât în etapa a noua (ultima din tur) vor sta.

Adaugă comentariu