Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Nici zăpada şi nici viscolul nu au închis complet circulaţia pe vreun drum judeţean din Caraş-Severin.Codul portocaliu de ninsori abundente la nivelul judeţului s-a prelungit până astăzi, la ora 14.00, când va intra în vigoare codul galben de ninsori.

Circulaţia pe drumurile judeţene s-a desfăşurat luni în condiţii de iarnă. S-a acţionat în toate zonele judeţului, respectiv Valea Almăjului, Valea Caraşului, Valea Timişului, Clisura Dunării, Munţii Semenic, Muntele Mic cu 54 utilaje specifice şi au fost împrăştiate 305 tone de materiale antiderapante.

Participanţii la trafic trebuie să circule numai cu maşinile echipate în mod corespunzător circulaţiei în condiţii de iarnă şi să se informeze asupra condiţiilor de drum, pentru drumurile judeţene la telefonul: 0255/213212 iar pe drumurile naţionale la numărul 0255/513131.

„Ne descurcăm mult mai bine decât în anii trecuţi. Suntem organizaţi în toate zonele judeţului, avem operatori care acţionează permanent pe traseele stabilite cu utilajele necesare şi nu avem drumuri închise. Sunt dificultăţi în zona Cornereva, Verendin Luncaviţa, Teregova, Gârnic, Cărbunari. În sudul judeţului, cea mai încercată zonă, sunt drumurile deschise“, a precizat Ianăş Roşeţi, directorul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Caraş-Severin în cadrul căruia funcţionează comandamentul de iarnă pentru drumurile judeţene.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu