Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Anunțul a fost făcut săptămâna trecută în fața aleșilor locali și a președinților de organizații locale ale PNL.

La şedinţa liberalilor cărăşeni, la care a participat vicepreşedintele regional Gheorghe Falcă pentru a prezenta rezultatele sondajului naţional al partidului, s-a votat şi echipa de campanie pentru alegerile europarlamentare din judeţ. Gheorghe Falcă va candida pentru un mandat de europarlamentar şi este susţinut în toate cele patru judeţe din Regiunea Vest, motiv pentru care s-a stabilit în prezenţa sa formula de organizare a campaniei judeţene. Spre stupoarea colegilor din filială, Adrian Torma, primarul liberal de la Moldova Nouă, a cerut să fie schimbat din responsabil pentru campania electorală din Moldova Nouă și în zona Clisurii Dunării, motivând că este prea ocupat cu activitatea de la Primărie, propunându-l în locul său pe consilierul judeţean Gheorghe Sporea.

„Într-adevăr aşa s-a motivat, nu am înţeles exact de ce, pentru că şi primarii de la Anina sau Herculane sunt ocupaţi la fel de mult cu primăriile şi au acceptat aceste responsabilităţi. Am găsit o soluţie de compromis si am decis ca dl. Sporea să preia tot ce a coordonat până în prezent dl. Torma în organizaţiile comunale, iar el să rămână responsabil pentru rezultatele din oraşul Moldova Nouă, lucru acceptat de către toți colegii care au votat echipa de campanie. Sunt sigur că va fi bine în toată Clisura, pentru că ea a fost coordonată integral până acum tot de dl. primar”, ne-a declarat preşedintele PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela.

Surse din PNL susţin că „Torma nu a mai dorit să coordoneaze campania PNL, pentru că are promisiuni de sprijin financiar de la PSD, recunoscute de acesta și în declarațiile publice din ultima perioadă”.

2 Comments

  1. Se aude prin targ ca ar fi babut palma cu Madam Luminita si trece la PSD cat de curand!

    • SI NU E SINGURUL, MAI SUNT VREO CATIVA SMECHERASI DIN ASTIA TOATA ZIUA CU PESEDISTII BOT IN BOT

Adaugă comentariu