Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Scandalul din zilele trecute între două grupuri de reşiţeni din zona Muncitoresc s-a lăsat cu urmări şi acţiuni ale poliţiştilor.

În urma efectuării a patru percheziţii domiciliare în municipiul de pe Bârzava, oamenii legii au ridicat mai multe bunuri susceptibile a fi fost folosite în activitatea infracţională de persoane bănuite că s-au agresat reciproc.

Vineri, 6 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei de la Biroul de Ordine Publică au efectuat patru percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de tulburare a ordinii şi liniştii publice. La activităţi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraş Severin.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe recipiente de sticlă cu lichide inflamabile, două seceri metalice, patru topoare, o coadă de topor, o bâtă de baseball şi o rangă metalică, instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională.

„În cauză, 19 persoane, constituite în două grupuri, sunt bănuite că s-ar fi agresat reciproc în zilele precedente, în municipiul Reşiţa, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică. La data de 5 iunie, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar faţă de patru persoane”, se specifică într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin. Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză.

1 Comment

  1. Astfel de „pramatii” ale societatii ar trebui linsate, si date drept exemplu pentru alti „adepti”, nesiguranta umbla pe strazi ca la ea acasa, si totusi nimeni nu poate lua masuri drastice impotriva lor, pentru ca inca sunt „aparati” de lege, lege care nu poate fi aplicata din mai multe motive de neinteles. Unde esti tu „tovarase Nicu” …

Adaugă comentariu