Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După etapa a XXII-a a Turneului Top Blitz 2013, cei 24 de jucători de şah angrenaţi în competiţia maraton au intrat în vacanţă, până în data de 16 septembrie a.c.

Runda a XXII-a a fost câştigată de Mihai Bolintiş, care a acumulat 11,5 puncte, din 13 posibile, urmat de Dănuţ Claudiu Radu şi Octavian Drâmbău, fiecare cu câte 9 puncte, Ionel Doru Nichita, 8,5 puncte, Ionuţ Drăgilă, 8,5 puncte, şi Mihai Gheorghe Hock, 7,5 puncte.

Clasamentul general este dominat de Mihai Bolintiş, secretarul Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin, cu 299 de puncte, din 21 de runde, secondat de Ioan Păduraru, 198 de puncte (21 de runde), Dănuţ Claudiu Radu, 192,5 puncte (18 runde), Ionuţ Drăgilă, 165 de puncte (19 etape), Octavian Drâmbău, 161 de puncte (21 de runde) şi Ionel Doru Nichita, 157,5 puncte (21 etape).

„Vreau să apreciez faptul că turneu blitz de şah capacitează în competiţie tot mai mulţi iubitori ai acestui sport, clasificaţi şi neclasificaţi, ne-a declarat Corneliu Buşu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Şah Caraş-Severin. Meritul revine tuturor, dar în special secretarului Mihai Bolintiş, un adevărat catalizator al şahului judeţean, şi lui Ionel Doru Nichita, care administrează, cu multă pasiune, sala de şah din cartierul Lunca Bârzavei, pusă la dispoziţie cu generozitate de Primăria Reşiţa„.

Adaugă comentariu