Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – În urma sesizărilor reșițenilor despre parcările înzăpezite, conducerea SC Eco Bau Parc SRL ne-a trimis câteva precizări.Astfel, directorul Daniel Nechita susține că „deszăpezirea parcărilor cu plată a început încă de la începutul lunii februarie, când au avut loc primele căderi masive de zăpadă, și s-a derulat treptat în toate parcările concesionate de către societate. Activitatea de deszăpezire a fost efectuată la început cu un utilaj închiriat și cu nouă inspectori dotați cu lopeți de deszăpezit pentru zonele unde nu s-a putut interveni cu utilajul, iar ulterior, pentru acoperirea unui număr cât mai mare de parcări, au fost închiriate șase utilaje. Considerăm că societatea noastră a făcut tot posibilul în vederea îndeplinirii obligațiilor contractuale ce îi revin conform contractului de concesiune a parcărilor în cauză. Și cetațenii care vor utiliza parcările concesionate trebuie, la rândul lor, să își achite taxele de parcare, deoarece, până în momentul de față, un număr foarte mic dintre ei a făcut acest lucru“.

Referitor la nemulțumirile oamenilor legate de desfășurarea activității de deszăpezire, Nechita a mai precizat că „societatea noastră își va indeplini obligatțile contractuale, iar în următoarele zile campania de deszăpezire a parcărilor va continua cu intensitate. Facem apel la cetățenii din zonele respective ca la sesizarea utilajelor să elibereze parcarea în vederea unei deszăpeziri cât mai eficiente. De asemenea, în perioada următoare, atunci când vremea va fi favorabilă, vom începe activitatea de reabilitare a parcărilor concesionate și efectuarea marcajelor corespunzătoare“.

2 Comments

 1.  Cit ne mai aburiti cu aceasta firma fantoma ECO BAU PARC? Are si nume predestinat de „BAU”.
  De ce vorbiti de conducerea firmei ECO BAU, cind acest personaj Daniel Nechita este singura persoana existenta in aceasta firma. El centreaza, el da cu capul. Aceasta firma capusa nu are nici salariati, nici utilaje si, de fapt, nu are nimic. Doar o spaga grasa in spatele afacerii si personaje dornice de imbogatire.
  Nu ne mai luati de fraieri!
  ECO BAU PARC, REPARK si ADP luati-va bagajele si duceti-va unde vedeti cu ochii sau unde a intarcat mutu iapa si intoarceti-va cind v-o chema Ceausescu. De fapt nici nu aveti bagaje ptr. ca va asteptati sa va ingrasati pe spinarea cetatenilor Resitei. Si bineinteles, cei care se afla in spatele lui ECO BAU PARC.
  Rusine Consiliului Local Resita pentru acest contract de concesiune, contract prin care dati dovada, inca o data, de lipsa de bun simt si totala nepasare fata de cetatenii acestui oras oropsit.
  Rusineeeeeeeeeee!

 2. iulicafarafrica Reply

   parcarile de pe  str. i.l.caragiale au fost facute cadou in totalitate acestor nerusinati,chiar daca ele sunt parcari de domiciliu.nu a fost deszapezit nici un loc de parcare de aici,masinile zacand printre munti de zapada,stransi de proprietarii de masini din zona!e asa de multa zapada stransa,incat in spatele masinii mele mai poate parca inca o masina!acesti nesimtiti ordinari,dupa ce ca sunt niste hoti nenorociti,mai mint si cu nerusinare.ar trebui luati la „incalzire” in frunte cu primarul si consilierii!RUSINE,HOTILOR!VA MAI VOTEAZA DRACU,UNDE O SA VA DUCETI TOTI!

Adaugă comentariu