Caraş-Severin, Romania

OȚELU ROȘU – Şoimii Oţelu Roşu 2015 – Magica Caransebeş 3-1 (3-0), sâmbătă, 12 octombrie, pe Stadionul „Vichente Birău”, partidă contând pentru etapa a VI-a a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

Gazdele au deschis scorul în minutul 5, când Opruţ, aflat pe aripa stângă, a profitat de o neînţelegere dintre Valuşescu şi Maria-Mare, a centrat în careu, iar Nedelcea a pus latul la 11 metri, trimiţând în plasă. Replica oaspeţilor a venit în minutul 23, atunci când Badescu a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, însă balonul a trecut la câţiva centimetri de stâlpul drept al porţii apărate de Grecu. Portarul caransebeşean Melenciuc s-a evidenţiat în minutul 28, când, după o fază prelungită de atac a adversarilor, Dan a centrat lung de pe stânga, Burchelea a reluat puternic de la 4 metri, iar goal-keeper-ul oaspeţilor a respins cu piciorul în corner. Şoimii şi-au mărit avantajul în minutul 34, atunci când Nedelcea i-a pasat în adâncime lui Opruţ, acesta a scăpat singur spre poartă, Melenciuc a ieşit, însă atacantul gazdelor a şutat plasat, lângă bară. După doar trei minute, Ispas l-a angajat cu o pasă filtrantă pe Pătruică, Melenciuc a ieşit în întâmpinare, însă jucătorul gazdelor l-a driblat pe dreapta şi a şutat din unghi, ducând scorul la 3-0. Oaspeţii puteau reduce din handicap în minutul 45+3, când Godian, aflat pe partea stângă, a trimis un şut înşelător, de la 30 de metri, mingea căzând pe vinclul drept al porţii apărate de Grecu.

În partea a doua, elevii lui Constantin Marcu au mai redus din turaţia motoarelor, astfel că, în minutul 59, Ristache a trimis o centrare înaltă de pe dreapta, însă lovitura de cap a lui Ştefaroi, de la doar 4 metri, s-a dus peste poarta lui Grecu.Caransebeşenii au redus din handicap în minutul 71, când Jupnic a centrat de pe dreapta, Ştefaroi a trecut pe sub minge, apărarea Şoimilor a respins, iar Pârvu, aflat la marginea careului, a şutat pe jos, plasat, fără speranţe pentru Grecu. Gazdele puteau să-şi mărească avantajul în minutul 75, când Dan a trimis un şut excelent de la 30 de metri, însă Melenciuc s-a întins şi a reuşit să scoată mingea din vinclu. Ultima ocazie s-a înregistrat în minutul 83, când Vucescu a luat o acţiune pe cont propriu pe partea stângă, a intrat în careu, însă Melenciuc i-a închis unghiul, iar jucătorul gazdelor a şutat în plasa laterală.

Şoimii Oţelu Roşu: E. Grecu, D. Vucescu, G. Dănciulescu, G. Hrudei, O. Dan, C. Burchelea, G. Anghel, D. Ispas, S. Opruţ (min. 77, R. Sava), D. Nedelcea (82, R. Tudosie), A. Pătruică (65, M. Goman); rezerve: I. Mationi, M. Pîrvu. Antrenor, Constantin Marcu.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, S. Badescu, Al. Ristache, A. Alexin (82, I. Marian), I. Vartic (68, I. Jupnic), C. Maria-Mare, D. Birtea, P. Godian, Gh. Valuşescu, V. Ştefaroi, S. Dovlete (20, C. Pârvu); rezerve: G. Simescu, R. Gabriel. Antrenor, Dan Doran.

A arbitrat la centru Cosmin Corocan, asistat la cele două linii de Cristian Voina şi Alexandru Marişescu, toţi din Reşiţa. Observatori: Florin Ştiube (Reşiţa) şi Gheorghe Tiuch (Caransebeş).

Sorin Rogoz

Enable referrer and click cookie to search for pro webber