Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Administrația locală vine din nou cu facilități pentru cei care doresc să își ridice o casă pe loturile puse la dispoziție de Primărie în diferite zone ale municipiului.

De data aceasta este vorba de 12 loturi pentru construirea de case din cartierul Jupa, pentru care Consiliul Local a decis recent coborârea cu 20 la sută a prețului de pornire la licitație.

„Este o veste bună pentru cei care doresc să-și facă o casă la prețuri accesibile în satul aparținător Jupa. Mai mult, în momentul când va fi declarat câștigător un cetățean, un tânăr care dorește să-și construiască o casă nouă, acesta va beneficia de o alta facilitate, în sensul că poate achita terenul într-o perioada de doi ani, prin intermediul unor rate lunare“, a precizat edilul municipiului de pe Timiș și Sebeș, Marcel Vela.

Lidia Almăjanu

1 Comment

  1. Sterpalescule, tu ce facilitati le oferi tinerilor resiteni? perspective de viata cu trai decent in apropierea …Vienei, Nurnbergului, Parisului, Romei. Halal primar esti, la urmatorul curs despre „Cum sa-ti apropii oamenii din urbea pe care o slujesti“, pe care il va preda Marcelini sa iei bilete in primul rand, pentru tine si sclavii tai, care oricum nu inteleg nimic din ce semnifica administratie facuta cu oameni, pentru oameni. La fel Marcelini, cand s-o fi saturat de statutul de primar, sa isi ia bilete la cursul tau de doctorand, „cum sa-ti faci praf definitiv imaginea in mai putin de doua mandate“, ori laboratorul „Scufundarea Resitei in datorii (pe fondul sustinerii mele guvernamentale)“, sau lucrarea ta de licenta si forta intelectuala cu care ai urcat in fotoliul de buldozerist al orasului de pe Barzava „Resita nu-i orasul meu, nici al urmasilor mei, ci al vostru fraierilor care m-ati ales“. te pup, pa, pa!

Adaugă comentariu