Caraş-Severin, Romania

Astfel, la sfârşitul săptămânii trecute CS Ivana Oraviţa, care activează în Divizia B, a primit, la Reşiţa, în sala de sport a Şcolii cu clasele I-VIII Nr. 6, vizita unei selecţionate a Timişoarei. Orăviţenii, în formula Nicuşor Franţ, Sorin Corbu, Darius Blăicean, Ion Liciu şi Dumitru Stănescu s-au impus cu scorul de 9-6. „A fost un test reuşit, ne-a declarat Nicuşor Franţ, antrenor-jucător. Am dorit să jucăm acasă, cum s-ar zice, fiindcă turneul al IV-lea, ultimul din cadrul play-out-ului Diviziei B, va avea loc la Reşiţa, în zilele de 4-5 iunie a.c., alături de echipele Sport Combat Bucureşti şi CSM Iaşi“.

Referitor la C.S. Ateneu Reşiţa, situaţia este alta, în sensul că speră să cucerească, la final, medalia de bronz, de care este destul de aproape. Reamintim, Tenis Municipal Constanţa şi A.C.T.T. Bucureşti luptă pentru titlul naţional, ocupând primele două locuri în clasamentul play-off-ului Superligii României. În timp ce Ateneu Reşiţa şi C.S.Ş. Bistriţa vizează treapta a III-a a podiumului de premiere. Iar confruntarea directă, din cadrul ultimului turneu, de la Constanţa, din zilele de 11-12 iunie a.c. va fi decisivă.

„Turneul era programat la sfârşitul acestei săptămâni, însă federaţia ne-a anunţat luni că meciurile au fost amânate cu o săptămână“, ne-a declarat Nicolae Pârvu, preşedintele executiv al clubului reşiţean.

Adaugă comentariu