Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La Arad s-au desfăşurat întrecerile returului Euroregiunii Campionatului Naţional AmaTur de tenis de masă, fază în care au fost angrenate cinci echipe, printre care şi C.S. Memory Reşiţa.

Care s-a clasat pe locul întâi, înregistrând trei victorii: 5-4, cu Victoria Arad I; 5-2, cu Victoria Arad II; 5-0, cu Ping Pong Oradea II. Să precizăm că Ping Pong Oradea I nu s-a prezentat la turneul de la Arad. În aceste condiţii, Memory Reşiţa s-a calificat la turneul final al competiţiei, de pe locul secund, fiindcă în tur, la Oradea, Victoria Arad I s-a impus în meciul direct cu 5-3.

Meritul pentru aceasă a doua calificare consecutivă, în ultimul act al întrecerii naţionale, unde se vor întâlni cele mai bune 16 echipe din ţară, revine următorilor jucători: Nicuşor Franţ, Nicolae Pîrvu, Deian Sorescu şi Constantin Parfenie, acesta din urmă fiind şi preşedintele clubului, dar şi principalul finanţator ale echipei.

Turneul final al Campionatului Naţional AmaTur de tenis de masă, ediţia 2014, va avea loc în luna septembrie a.c., la Sf. Gheorghe. Până atunci C.S. Memory Reşiţa va susţine mai multe meciuri de verificare, care vor completa antrenamentele zilnice care se desfăşuară la sala proprie de pe Strada Timişorii.

„Anul trecut ne-am clasat, în final, pe locul patru, iar acum vrem să urcăm pe podium, ceea ce ar însemna cea mai bună performanţă a clubului, de la înfiinţare“, ne-a declarat Constantin Parfenie.

Adrian Roman

Adaugă comentariu