Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Poliţiştii de ordine publică şi cei rutieri cărăşeni au desfăşurat, în perioada 8 – 21 iulie 2013, acţiuni pe raza întregului judeţ pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive şi a consumului de alcool, în urma cărora au fost aplicate 1.270 de sancţiuni contravenţionale.

Acţiunile au fost organizate cu aparatele de supraveghere video pe raza întregului judeţ, o mai mare atenţie fiind acordată drumurilor naţionale şi au avut drept scop reducerea numărului victimelor din accidentele rutiere produse pe fondul consumului de alcool şi vitezei excesive, două dintre principalele cauze ale producerii unor astfel de nefericite evenimente în judeţul nostru.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat normele legale, trei dintre aceştia pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h, lor fiindu-le reţinute şi permisele de conducere. Tot în cadrul acestor acţiuni au fost constatate un număr de 15 infracţiuni la regimul circulaţiei.

În această săptămână, poliţiştii rutieri din judeţul Caraş-Severin desfăşoară, în conformitate cu Planul de Operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, „TISPOL Bus & Truck”, acţiuni ce vizează verificarea vehiculelor destinate transportului rutier public de persoane şi mărfuri.

Adaugă comentariu