Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La partida din etapa a VIII-a a Ligii 2 dintre Politehnica Timișoara și CSM Reșița (scor final 0-0), suporterii reșițeni au avut un mesaj pentru postul de televiziune care va transmite meciul dintre CSM Reșița și Universitatea Craiova de miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:45 și care a impus ora partidei, în nocturnă, forțând astfel și locul de disputare al jocului.

„Digi, fotbalul ce rost mai are? Când gazda joacă în deplasare…”, a fost mesajul celor peste 100 de suporteri reșițeni care au susținut echipa la Timișoara. Bannerul afișat de Marcel Gușcă și ceilalți reșițeni a fost salutat cu aplauze de cei aproape o mie de suporteri timișoreni.

Pe de altă parte, conducerea rosso-nerilor a reușit să aleagă cea mai bună variantă din cele avute la dispoziție. Astfel, după partida de la Craiova cu Universitatea, clubul din Valea Domanului va primi 50% din încasările din bilete, dar nu mai puțin de 25 000 de mii de euro. De altfel, președintele Cristi Bobar a declarat faptul că dorește schimbarea gazonului de pe arena din Valea Domanului.

Ștefan Moraru

1 Comment

  1. Pai v-a ajutat si pe voi sa scapati de reprezentatiile la „matinal”.
    Ca voi toata viata voastra ati fost la „matinal”.
    Voi … Poli si UTA.
    Ala-i locul vostru, sa va bateti la „matinal” cu Poli si cu UTA.
    Asa va stiu de cand sunt eu in Resita (bine … ati fost un an si in A).

Adaugă comentariu