Supărarea mare, în Valea Domanului - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

Primul meci oficial jucat în 2011 de CSM Şcolar pe teren propriu a adus o înfrângere pentru formaţia reşiţeană. Rosso-nerii
au uitat cum se joacă fotbalul, iar atitudinea lor nu a fost pe placul conducerii, care a anunţat măsuri severe după acest eşec din partida cu ACS Recaş, din etapa a 19-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a.

Gazdele au fost conduse de pe margine de secundul Leo Doană, în absenţa lui Flavius Stoican, care a văzut meciul din tribună, ispăşindu-şi cu acest prilej cea de-a doua etapă de suspendare. Recaşul a dominat jocul şi s-a dovedit echipa mai lucidă, iar deznodământul le-a fost favorabil.

CSM, doar golul de… onoare

Primul gol a fost marcat de Andronic, în minutul 22, din lovitură de la 11 metri impecabil executată, pentru ca Florin Nanu să mărească avantajul echipei sale în minutul 35. Scorul a căpătat proporţii în minutul 83, atunci când Şchiopu a scăpat spre poarta reşiţeană, a trimis în bara din dreapta lui Argane, însă veteranul Alin Paleacu a fost pe fază, a recuperate mingea şi a înscris cu toată opoziţia fundaşului Alin Gurici, aflat pe linia porţii. CSM Şcolar Reşiţa a înscris golul de onoare în minutul 89, prin Feleagă, cu o frumoasă lovitură de cap, după un corner executat de Mihalcea.

CSM Şcolar: Argane – Ciobai, Gurici, Feleagă, Crăguia, Breşneni (min. 62, Afrem), Mihăilă (min. 55, Mihalcea), Mihăescu, Şandru (min. 46, Miok), Bârsan (min. 46, Caimac), Gideon.