Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – C.S. ARY-A UNIFIGHT Reșița a fost reprezentată de trei sportivi, la concursul de la Timișoara.

În Sala „Olimpia” din Timișoara s-au desfășurat, la finele săptămânii trecute, întrecerile Cupei Ginbox, competiție la care au participat sportivi reprezentând 36 de cluburi de profil din țară. Printre aceștia s-au aflat și trei componenți ai Clubului Sportiv ARY-A UNIFIGHT Reșița, pregătiți de antrenorul Dani Lohan. Și toți au urcat pe podiumul de premiere, obținând două locuri întâi și un loc trei. Astfel, la categoria 90 kg, pe vârste diferite, s-au impus Lucian Fule și Flavius Cârpaci, iar la +90 kg, Alin Olariu a ocupat locul secund. De apreciat faptul că cei doi reșițeni au vîrste între 21 și 24 de ani.

„Băieții au luptat așa cum trebuia, așa cum am stabilit la antrenamente, ne-a declarat antrenorul Dani Lohon. Vreau să-i mulțumesc, în acest context, și domnului Alexandru Cârlea, un experimentat antrenor, care mă ajută în pregătirea sportivilor, și ne susține financiar pentru a participa la competiții”.

Să mai spunem că activitatea clubului reșițean se desfășoară în incinta Stadionului „Mircea Chivu” din Reșița, ședințele de pregătire derulându-se în zilele de luni, miercuri și joi, începând cu ora 17.30, la nivel de copii și începători, până la ora 20.00. Iar următoarea competiție la care ar trebui să participe elevii antrenorului Dan Lohon este Campionatul Național de Kick Boxing, programat în data de 7 iunie a.c., la București. Prezența lor va depinde însă de susținerea financiară a posibililor sponsori.

Adaugă comentariu