Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Dacă anul trecut era deschis de la 1 mai, ștrandul din Caransebeș nu a putut primi încă oaspeți anul acesta. Și asta nu pentru că nu ar fi pregătit, ci pentru că vremea capricioasă din această primăvară nu a permis.

Momente numai bune pentru administrația locală să facă ultimele retușuri la ștrandul din Teiuș, pentru ca locația să primească amatorii de înot, soare și jocuri sportive în condiții foarte bune.

„Vremea nu este încă suficient de bună ca să putem deschide ștrandul. Anul trecut l-am deschis la 1 mai dar era altă conjunctură termică. O să văd exact care e stadiul lucrărilor de reparații, dacă s-au finalizat reparațiile la băi, la acoperiș, la dușurile exterioare. După ce-l vom deschide, vom pune și instalația de filtrare pentru bazinul mic și vom amenaja terenurile de sport cu gazon artificial pentru fotbal, tenis cu piciorul, baschetul va fi cu asfalt, iar groapa va fi umplută cu nisip pentru volei, e un loc mai bun. Eliminăm astfel zona de nisip care-i afectează pe cei care stau acolo”, a precizat primarul Felix Borcean, care a adăugat că investiția în terenuri nu va fi una foarte costisitoare, fiind vorba doar de amenajarea suprafețelor de joc.