Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Schimbare de conducere la Inspectoratul de Poliţie Caraş-Severin. Marţi, 17 aprilie, printr-un ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, în locul comisarului-şef Grigore Stolojescu a fost împuternicit comisarul-şef Viorel Iana, şeful Poliţiei din Oţelu Roşu.

Împuternicirea este valabilă o perioadă de maximum şase luni, până la organizarea unui nou concurs de ocupare a postului. Comisarul-şef Viorel Iana este încadrat în Ministerul Administraţiei şi Internelor din data de 25 ianuarie 1995 şi îşi desfăşoară activitatea la poliţia din Oţelu Roşu de la data de 1 aprilie 2010.

Totodată, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, comisarul-șef Grigore Stolojescu este, începând tot de marţi, împuternicit, pentru aceeaşi perioadă de şase luni, să îndeplinească atribuţiile funcţiei de director al Institutului pentru Studii de Ordine Publică.

Ceremonia de instalare în funcţie a avut loc marţi, la sediul Institutului, în prezenţa secretarului de stat chestor principal de poliţie Petre Tobă.

Flavius Rotariu

Adaugă comentariu