Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Grupul CEZ a contribuit la modernizarea unei clase „Step by Step“ de la Colegiul Naţional „Traian Lalescu“.Una dintre clasele în sistem „Step by Step“ care funcţionează în cadrul Colegiului Naţional Traian Lalescu din Reşiţa beneficiază, de acum, de dotări moderne complete pentru un proces de învăţământ la standarde optime de calitate, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

Este vorba despre elevii clasei a III-a care urmează această alternativă educaţională şi care se bucură de dotări noi, performante, incluzând mobilier adaptat cerinţelor programului specific, o bibliotecă actualizată, un centru multimedia propriu, un set complet de materiale didactice şi un spaţiu de lucru renovat prin lucrări de hidroizolaţie şi dispozitive de încălzire interioară, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Toate acestea s-au realizat printr-o sponsorizare de peste 5.300 de euro, oferită de Grupul CEZ România.

Reprezentanţii şcolii se mândresc acum cu faptul că o clasă cu dotări similare nu mai există nici în Reşiţa, nici în judeţul Caraş-Severin, iar cei ai CEZ promit să continue pe linia sprijinirii educaţiei de la cele mai fragede vârste.

Antoniu Mocanu

Adaugă comentariu